Elke gewenste look met Remington

04 december 2019

Kom je graag goed voor de dag? Dan wil je een mooi en verzorgd kapsel toch? Maar om de twee weken naar de kapper gaan, kost naast tijd ook aardig wat geld. Geld dat je wellicht liever anders besteedt. Ontdek enkele producten uit het gamma van Remington die je hetzelfde professionele resultaat als bij de kapper bieden.

Anker

[]

REPG4000 tondeuse
Remington grooming kit PG4000
49,99

Eén trimmer voor vier zones

Houdt jouw man, vriend, vader, broer of kennis ervan om er elke dag piekfijn uit te zien? Dan zou hij wel eens heel blij kunnen zijn met deze Remington groomingkit.

Met één trimmer van Remington pak je vier zones aan. Met de verschillende opzetkammen trim je je gezicht, hoofd, neus- en oorharen, wenkbrauwen en lichaam. Wat wil een man nog meer?

De trimmer neem je overal mee naartoe met de luxe opbergetui die meegeleverd wordt. Super handig!

Beste resultaten met een roterend elektrisch scheerapparaat

Is elektrisch scheren meer jouw ding? Dan kun je voor foliebladen of een rotend scheerapparaat gaan. Het fijne van een elektrisch scheerapparaat is dat deze ontworpen is om de contouren van je gezicht te volgen.

Wist je dat een roterend scheerapparaat de beste resultaten geeft bij een sterke haargroei en zeer geschikt is voor langere haren? De roterende kop volgt de contouren van je gezicht en glijdt daarmee makkelijk over moeilijke plaatsen zoals de kin en hals.

Anker

[]

scheerapparaat (R4000)

Glad scheren en vriendelijker voor de huid

Remington heeft een nieuw scheerapparaat (R4000) uitgebracht waarmee je je glad kan scheren, én door het opzetstuk kan je ook voor een 3-dagen-baard gaan.

Een folie scheerapparaat heeft een folieblad dat de mesjes bedekt waardoor het vriendelijker is voor de gevoelige huid.

Je huid moet altijd wennen aan een elektrisch scheerapparaat. Neem daar dus vooral de tijd voor.

Scoor je cashback!

Pro Power tondeuse

Veel power voor veel of dik haar

Ben je goed in het bijhouden van je eigen kapsel, maar kan je wel wat extra power gebruiken omdat je veel of dik haar hebt, dan is de Pro Power tondeuse jouw product.

Dankzij de betere trimprestaties worden er elke seconde meer haren getrimd. Met de turboboost-functie komt deze tondeuse door het moeilijkste haar.

Met de lengte-instellingen van 1 tot 44 millimeter kan je alle kanten uit en elke keer weer voor een nieuwe haarstijl gaan.

Scoor je cashback!

Curl & Straight Confidence haardroger (D5706)

Tegelijkertijd het haar drogen en stylen

Remington denkt ook aan de dames. Om het gemakkelijker te maken om tegelijkertijd het haar te drogen en te stylen, heeft Remington een haardroger ontwikkelt met een opzetstuk dat perfect op een ronde föhnborstel past.

Bij de Curl & Straight Confidence haardroger (D5706) kan je gemakkelijk met de borstel en het speciale opzetstuk een resultaat bereiken als bij de kapper.

Scoor je cashback!

Anker

[]

Remington blaasborstel AS1220
49,99

Heteluchtborstel voor extra volume of glad steil haar

Als je voor nog meer gemak wil gaan, dan is een toestel als een heteluchtborstel een oplossing. Met de Amaze Airstyler heb je een 5-in-1 toestel in huis.

Met één van de vijf hulpstukken kan je elke look creëren die je voor ogen hebt. Creëer extra volume met de volumekam of ga voor steil glad haar met de platte borstel.

Dankzij de professionele opbergtas kan je dit product gemakkelijk opbergen en overal mee naartoe nemen. Zo heb je alles bij de hand!