Wat is IPL ontharen

21 maart 2018

Wat is IPL ontharen?

Met een IPL-toestel laser je op een veilige manier thuis je ongewenste haren weg.

Anker

[]

Nieuw item

Hoe werkt IPL?

Met een IPL apparaat kan je zelf je oksels laseren, je bovenlip of gezicht ontharen, bikinilijn laseren of benen ontharen. IPL staat voor 'Intense Pulsed Light'. Een IPL ontharing lijkt op een laserbehandeling die je bij de schoonheidsspecialist kunt krijgen, maar de laserstraal is minder krachtig en je kunt het zelf thuis doen.

Tijdens de IPL behandeling flits je op het haarzakje zodat de haarwortel door de energie wordt vernietigd. Na enkele behandelingen vermindert het aantal haartjes, tot je een gladde huid krijgt en de haartjes groeien ook minder snel terug. Begin nu met IPL ontharen en ga zo een gladde zomer tegemoet!

Nieuw item

Hoe veilig is IPL?

Een IPL apparaat is volkomen veilig om thuis te gebruiken en de behandeling is voor de meeste mensen pijnloos. Gevoeligere plekken zoals oksels of bikinilijn kan je vooraf met een verdovende crème insmeren. Voor het beste resultaat is het belangrijk je eerst met een scheermesje te scheren. De flitsen bereiken zo het beste de haarwortels. Na de IPL behandeling smeer je regelmatig een vochtinbrengende crème om de huid gemakkelijker te doen herstellen.

Mensen met zwart of bruin haar en een lichte huid zullen de beste resultaten krijgen via IPL ontharing. Blonde, grijze en rode haren bevatten minder pigmenten waardoor de flits niet goed opgenomen wordt door de haarwortel.

Anker

[]